Ova stranica koristi kolačiće, zbog unapređenja naših usluga i pružanja boljeg korisničkog iskustva. Ako želite da dobijete dodatne informacije, kliknite na "pročitajte više" i saznajte sve o našoj Politici privatnosti.

PROČITAJTE VIŠE O KOLAČIĆIMA

Privatni data lake – prednosti napredne analitike

Belgrade, 20.06.2019.

O konferenciji

Privatni data lake pruža sigurnost podataka u jednom centralizovanom repozitorijumu. Na ovaj način kompanije se bore protiv standardnog problema gomilanja podataka u silose, koji otežava njihovu analizu i donošenje ispravnih poslovnih odluka. Na ovom događaju govornici će se osvrnuti na nekoliko sledećih tema:

  • Kako kompanije mogu struktuirati svoje operacije za upravljanje podacima
  • Šta je Data lake i kako se on može koristiti
  • Kako možemo da koristimo napredne alate za upravljanje odnosima sa kupcima

Agenda

Vreme Konferencija & Govornici
09:30

Kafa dobrodošlice

10:00

Uvodna reč

Nevena Conic
Regional Manager, Adriatics
10:10

Data Lake as a Service

Bogdan Rakić
Business Consulting Associate, Mainstream

Šta je Data Lake, zašta se koristi i kako na lak i praktičan način možemo da dođemo do data lake-a u obliku usluge za naše potrebe?

10:40

COEUS platforma segmentation, recommender, forecasting

Darko Marjanovic
CEO & Co-Founder Things Solver

COEUS platforma je alat po modelu ključ u ruke za profilisanje, segmentaciju, predloge za proizvode i automatizaciju marketing aktivnosti na bazi velike količine podataka. Saznajte na na koji način ona može brzo i efikasno da se koristi iz privatnog enterprise cloud-a.

11:10

Vođenje podataka kroz Mainstream Data Assessment

Aleksandar Nedeljkovic
Chief Business Officer, Mainstream

Kako možemo da procenimo koliko je naša kompanija uspešna i zrela za vođenje poslovanja na osnovu podataka? 

11:40

Druženje i diskusija

Partneri

Co-Organiser

Postanite partner

Proceedings

To access this content, please enter the password you have received from IDC. If you do not have a password, please contact Irina Pokrajac via email, at ipokrajac@idc.com.

Photo Gallery

Lokacija

Contact Us

Irina Pokrajac

Conference Specialist

+381 11 313 13 26

Nevena Conic

Regional Manager, Adriatics

+381 63 173 25 76

O IDC

55 Godina | 1100 Analitičari | 110 Zemlje

International Data Corporation (IDC) je vodeća svetska kompanija za istraživanje, consulting i organizvanje konferencija u informacionoj i telekomunikacionoj industriji. Preko 1100 IDC-ijevih analitičara u više od 110 zemalja pruža ekspertizu i uvid o globalnim i lokalnim ICT tržištima. IT Direktori i uprave kompanija širom sveta već 50 godina se uzdaju u IDC-ijeve informacije i na osnovu njih donose odluke i doprinose uspehu svojih kompanija. IDC je nastala 1964.godine i deo je IDG-a, vodeće svetske organizacije na području ICT medija, istraživanja i konferencijskih dešavanja. Dodatne informacije možete pronaći na www.idc.com. Pratite IDC i na Twitteru, @IDC.