IDC Internet of Things Morning Briefing

Budapest, 2019. június 6.

Áttekintés

A dolgok internete (IoT – Internet of Things) már-már megkerülhetetlen témának számít, amikor az üzleti modellek átalakulásáról és az informatika jövőjéről gondolkodunk. Ahhoz azonban, hogy az IoT egy koncepciónál több legyen a vállalatok életében, rá kell lépniük a kísérletezés és a megvalósítás útjára.

Az IDC az elmúlt hónapokban széleskörű kutatásokat végzett annak érdekében, hogy meg tudjuk mutatni, hol tartanak ezen az úton a magyarországi szolgáltatók és végfelhasználók. A kínálati oldal legjelentősebb szereplőivel folytatott beszélgetéseink lehetőséget adnak arra, hogy bemutassuk, milyen lépéseket tesznek a szállítók az IoT területén. A keresleti oldal szereplőit pedig egy friss kérdőíves kutatás keretében kérdeztük meg az IoT alkalmazási lehetőségeiről és terveikrők. A hazai trendeket és a magyar piac fejlettségét, szokás szerint, az IDC globális és régiós felmérései segítségével tudjuk elhelyezni a nemzetközi térképen.

Az IDC kutatásainak eredményeit összefoglaló IoT briefing egyedülálló tájékozódási pont ahhoz, hogy a szállítók a koncepcionális tervezésen túllépve a valóságos keresletnek megfelelő, ügyfeleik számára üzleti hozzáadott értéket teremtő ajánlatokat vihessenek a piacra.

A briefing az alábbi témákat dolgozza fel:

  • Az IoT piac mérete, növekedési várakozások
  • A legfontosabb IoT use case-ek
  • Az IoT megoldások technológiai összetevői: hardver, szoftver és konnektivitás
  • IoT és az alapvető üzleti folyamatok
  • Jelenlegi és tervezett IoT használat
  • IoT-hez kapcsolódó döntési folyamatok
  • IoT beszállítói preferenciák
  • IoT beruházási és üzemeltetési preferenciák

 

Vegyen részt az IDC IoT Briefingjén, hallgassa meg szakértőink tolmácsolásában a dolgok internetéről végzett, minden részletre kiterjedő kutatásunknak az eredményeit!
A brifingen való részvétel díjmenetes, de regisztrációhoz kötött.

Program

Időpont Esemény & Előadók
8:30

Regisztráció és reggeli kávé

9:00

Bevezető gondolatok

Bakk József

Country Manager, IDC Hungary
9:10

Magyarországi IoT piaci lehetőségek

Tóth László

elemző, mobil-, nyomtatási és képalkotási megoldások, IDC Magyarország
9:45

Kávészünet

9:55

Panelbeszélgetés IoT végfelhasználói percepciókról, stratégiákról és preferenciákról

10:30

Eszmecsere az elhangzott előadások alapján, kérdések-válaszok, összegző gondolatok

Kapcsolodó anyagok

A tartalom eléréséhez, kérjük adja meg a jelszót, amit az IDC küldött. Amennyiben nem ismeri a jelszót kérjük emailben forduljon Üveges Szabolcshoz, a suveges@idc.com címen.

Helyszín

D2 Irodaház, földszinti rendezvényterem
1094, Budapest, Tűzoltó utca 57.

Lépjen kapcsolatba velünk

Üveges Szabolcs

Conference Manager

+36 209 674 428

Az IDC-ről

55 Év | 1200 Elemző | 110 Ország

Az International Data Corporation (IDC) a világ első számú információtechnológiai-, telekommunikációs- és fogyasztói technológiai piacokat vizsgáló cége. Több évtizedes múltja, valamint a világ több, mint 110 országában jelen levő 1000 fős elemzői közössége révén nyújt átfogó piaci információkat, tanácsadást és szervez rendezvényeket globális, regionális és helyi szinten az iparági lehetőségekről és trendekről. Az IDC küldetése, hogy az IT szakembereket, üzleti vezetőket és a befektető cégeket mélyreható információkkal segítse stratégiai döntéseik meghozatalában és kulcs fontosságú céljaik elérésében. Az IDC-t 1964-ben alapították, kizárólagos tulajdonosa az International Data Group (IDG) mely a világ vezető média, adat és marketing szolgáltatásokkal foglalkozó cége. További információ cégünkről a www.idc.com oldalon érhetőek el.