IDC Summit Finding new ways...

Digital Rendezvény | 2021. március 25.

A szervezetek digitális átalakulása már sok évvel ezelőtt elkezdődött. Ez a tendencia azóta csak felgyorsult és részben meg is változott a COVID-19 hatására.  Ez a változás a felsővezetői szerepeket is érintette; a CIO egyben COO-vá vált a vállalati üzemeltetés felelőseként, miközben az üzletági vezetők kénytelenek voltak megismerni a digitális technológiák felhasználásának módszereit is. Ezen viharos változások következtében a vállalkozásoknak meg kell találniuk a módját, hogyan tegyék gördülékenyebbé és hatékonyabbá belső folyamataikat. Ugyanakkor azt is ki kell találniuk, hogyan maradhatnak versenyképesek, és hogyan tudnak javítani az ügyfélkapcsolatokon innovatív, digitális, de biztonságos módszerekkel, megőrizve a bizalmat.

Ha kiváncsi arra, hogyan működtünk egy évvel ezelőtt és most, regisztráljon konferenciánkra itt.


A rendezvény fénypontjai


Ezúton szeretnénk köszönetet mondani minden meghívottnak, akik részt vettek az esemény beszélgetéseiben és mélyreható vitáiban.

Az informatikai és üzleti vezetők egy kiválasztott csoportja összeállt, hogy kapcsolatba léphessen és tanulhasson az IDC elemzőitől, inspiráló előadóktól és elkötelezett tanácsadó testület tagjaitól, és az élén álltak az interaktív beszélgetésnek.

Ha elmulasztotta az eseményt, vagy további információt szeretne a megvitatott témákról, kattintson az alábbi gombra a felvétel megtekintéséhez vagy az esemény utáni tartalom eléréséhez.


Videó megnézése

Fő témakörök

Ezeket a témákat járjuk körül az IDC konferencián:

  • Az új vásárlói igények hatékonyabb meghatározása a digitális csatornák felhasználásával

  • Új lehetőségek, új szolgáltatások, új bevételi források kialakítása 

  • Új mutatók / KPI-ok az IT értékének bemutatására

Program

Az esemény témájába prezentációkon, panel beszélgetéseken és eset tanulmányokon keresztül nyerhet bepillantást, reflektálva az aktuális piaci helyzetre, legújabb technológiai innovációkra, és olyan stratégiákra, melyek újabb lendületet adhatnak szervezetének, hogy kiállja a jelenlegi példátlan helyzet kihívásait.

View Agenda

Általános információk

 

Webinar Formátum

 

Március 25

 

9:30-12:00

Előadók

Tanácsadó Testület

Partnerek

Platina partner(ek)
Arany partner(ek)
Arany partner(ek)
Arany partner(ek)
Partner
Partner
Szakmai partner(ek)
Média partner(ek)

Tudjon meg többet

Lépjen kapcsolatba velünk

Bodnár Bettina

Event Manager

+3620 535 0306

Az IDC-ről

59 Év | 1300 Elemző | 110 Ország

Az International Data Corporation (IDC) a világ első számú információtechnológiai-, telekommunikációs- és fogyasztói technológiai piacokat vizsgáló cége. Több évtizedes múltja, valamint a világ több, mint 110 országában jelen levő 1300 fős elemzői közössége révén nyújt átfogó piaci információkat, tanácsadást és szervez rendezvényeket globális, regionális és helyi szinten az iparági lehetőségekről és trendekről. Az IDC küldetése, hogy az IT szakembereket, üzleti vezetőket és a befektető cégeket mélyreható információkkal segítse stratégiai döntéseik meghozatalában és kulcs fontosságú céljaik elérésében. Az IDC-t 1964-ben alapították, kizárólagos tulajdonosa az International Data Group (IDG) mely a világ vezető média, adat és marketing szolgáltatásokkal foglalkozó cége. További információ cégünkről a www.idc.com oldalon érhetőek el.