IDC CIO Summit Accelerating Your Journey to a Digital-First World

Személyes Rendezvény | 2022. március 24.

Az elmúlt hónapok gyors és váratlan változásai megmutatták a szervezeteknek, hogy szükség van arra, hogy elsősorban digitálisan működő vállalatokká alakuljanak át. A vezetők számára ez azt jelenti, hogy teljesen át kell alakítaniuk a gondolkodásmódot, a munkavégzést és az értékteremtést az ügyfelek, az alkalmazottak és az ökoszisztéma számára.

Egyrészt, az IT-vezetőknek üzleti szempontból is tájékozottabbá és nyitottabbá kell válniuk, mivel az informatikai részleggel szembeni elvárások nőnek, és a CIO-kat az alapján mérik majd, hogy képesek lesznek-e üzleti partnereikkel együtt létrehozni új üzleti modelleket. Ezzel egyidejűleg magasabb szintű informatikai ismeretekre lesz szükség a szervezet valamennyi funkciójában, beleértve a hagyományosan nem műszaki jellegű pozíciókat is.

Az informatikai vezetőknek folyamatosan újra kell kalibrálniuk a digitális útitervet, hogy a szervezet kellőképpen átalakuljon, és erős digitális képességeket alakítson ki a jövőbeli siker érdekében.

Csatlakozzon az ezúttal 16 órakor kezdődő IDC Summit rendezvényünkhöz, ahol a networking áll a középpontban, és ahol meglepetés produkcióval készülünk a résztvevők számára.


A rendezvény fénypontjai


Ezúton szeretnénk köszönetet mondani minden meghívottnak, akik részt vettek az esemény beszélgetéseiben és mélyreható vitáiban.

Az informatikai és üzleti vezetők egy kiválasztott csoportja összeállt, hogy kapcsolatba léphessen és tanulhasson az IDC elemzőitől, inspiráló előadóktól és elkötelezett tanácsadó testület tagjaitól, és az élén álltak az interaktív beszélgetésnek.

Ha elmulasztotta az eseményt, vagy további információt szeretne a megvitatott témákról, kattintson az alábbi gombra a felvétel megtekintéséhez vagy az esemény utáni tartalom eléréséhez.


Videó megnézése

Általános információk

 

Személyes Rendezvény

 

Március 24

 

16:00-22:00

Fő témakörök

Az IDC Summit kiemelt fontosságú témái:

  • Az IT-termékek és -szolgáltatások az IT “arcát” jelentik, és létfontosságúak a vállalati digitális transzformációs képességek folyamatos fejlesztéséhez.

  • A digitális infrastruktúra a valódi átalakulás forrása, mivel folyamatosan kihasználja az átjárhatóságot és az alkalmazkodóképességet a digitális átállások során.

  • Az innováció és az intelligencia azok az átalakulást elősegítő tényezők, amelyek lehetővé teszik az agilis és mérhető digitalizálást, automatizálást és a mesterséges intelligencia felhasználását.

Program

A rendezvény dinamikus napirendje előadások, panelbeszélgetések és valós felhasználási esetek sorozatán keresztül vezeti végig Önt, madártávlatból áttekintve a jelenlegi piaci helyzetet, a legújabb technológiai innovációkat és a stratégiákat, amelyekkel lendületet adhat szervezetének, hogy megfeleljen e példátlan idők egyedi kihívásainak.

View Agenda

Előadók

Tanácsadó Testület

Partnerek

Exkluzív Partner
Platina partner(ek)
Arany partner(ek)
Arany partner(ek)
Arany partner(ek)
Arany partner(ek)
Szakmai partner(ek)
Média partner(ek)
Networking Partner

Tudjon meg többet

Helyszín

Orfeum

1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49.

  Orfeum

Lépjen kapcsolatba velünk

Bodnár Bettina

Event Manager

+3620 535 0306

Az IDC-ről

59 Év | 1300 Elemző | 110 Ország

Az International Data Corporation (IDC) a világ első számú információtechnológiai-, telekommunikációs- és fogyasztói technológiai piacokat vizsgáló cége. Több évtizedes múltja, valamint a világ több, mint 110 országában jelen levő 1300 fős elemzői közössége révén nyújt átfogó piaci információkat, tanácsadást és szervez rendezvényeket globális, regionális és helyi szinten az iparági lehetőségekről és trendekről. Az IDC küldetése, hogy az IT szakembereket, üzleti vezetőket és a befektető cégeket mélyreható információkkal segítse stratégiai döntéseik meghozatalában és kulcs fontosságú céljaik elérésében. Az IDC-t 1964-ben alapították, kizárólagos tulajdonosa az International Data Group (IDG) mely a világ vezető média, adat és marketing szolgáltatásokkal foglalkozó cége. További információ cégünkről a www.idc.com oldalon érhetőek el.