Explore other IDC & Foundry events

Årets CIO 2023

Teknologisk lederskab i en tid med megen usikkerhed

Velkommen til kåringsfest!

Den 8. juni kårer vi Årets CIO 2023. Kommer du med til fejringen?
Det er 18. gang vi finder og kårer Årets CIO i Danmark, og det skal fejres. Kåringsfesten finder sted fra kl. 13.30-22.00 hos BMW Experience Center i Kongens Lyngby.

Vi glæder os til at byde dig velkommen! 

Oversigt

Årets CIO 2023  kommer derfor til at tage udgangspunkt i et overordnede tema: ”Teknologisk lederskab i en tid med megen usikkerhed”.

Temaet er delvist afledt af IDCs 2023-tema ”Navigating Through the Storms of Disruption” samt det faktum, at it-erhvervet i stadigt større grad påvirkes at globale politiske, økonomiske og sundhedsmæssige hændelser. Den britiske journalist og økonom Adam Tooze har derfor kaldt omstændighederne for polycrisis.

Sådan vil det sandsynligvis være lang tid endnu. Men der er samtidig tegn på at tyngdekraften så småt også gælder for det digitale område. Det ser vi i krav om hurtigere klarere ROI, i form af klarere og mere restriktiv regulering og i kraft af tydeligere impacts fra de føromtalte globale events.

Det betyder at en lang række dogmer omkring drift, omkring arbejdsformer og hvordan man anvender teknologipartnere nu er oppe i luften.

Samtidig er det overordnede budskab fra holdet bag Årets CIO 2023, at vi tror på teknologi som en positiv forandringskraft for menneskeheden – forudsat, at den anvendes (og ledes) korrekt.

Hvorfor deltage?
Årets CIO er dagen, hvor vi fremhæver og hylder de gode rollemodeller. Det er dagen, hvor vi snakker om den forandring, vi skaber fra IT og hvilken afgørende betydning, den har for vores organisationers fortsatte success.

Vi inspirerer hinanden til at gøre det endnu bedre og får lov til at dele de gode historier.

Konferencen vil desuden byde på et tætpakket program med talere, paneler og diskussioner samt god tid til at netværke.
Loading...
Loading...
Loading...

Talere

Program

Filter Topics

torsdag 8. juni 2023
13:30

Ankomst og registrering

  • Networking
14:00

Velkommen til Årets CIO 2023

14:10

Teknologikonkurrencen og dens implikationer for Danmark

14:40

Den teknologiske leders nye rolle

15:00

Moving from Disruption to Transformation in a Fragmented World

15:20

Pause

  • Networking
15:50

Hvordan man sikrer en kultur baseret på innovation, frihed og medmenneskelighed i en usikker verden

16:05

Accelerer hurtigere fra idé til innovation

16:20

Diskussion: Teknologisk lederskab anno 2023

16:45

Mød kandidaterne til Årets CIO 2023

17:30

Ginsmagning, netværk og mulighed for at se udstillingen og evt. en prøvetur

  • Networking
18:30

Middag med taler og vinderen annonceres efter hovedretten

Loading...

Partnere

Partner
Partner
Partner
Loading...
Loading...

Galleri

Not the right event for you?

Don't worry! There are plenty of other events to choose from. Simply sign up for event invitations and we'll send you a notification whenever we add a new event that matches your interests.

Kontakt os

Camilla Hove Toft

Konferencedirektør

Mai Andersen

Eventansvarlig, Computerworld

27200391

Om IDC og COMPUTERWORLD

International Data Corporation (IDC) er den førende globale udbyder af markedsindsigt, rådgivningsydelser og events indenfor informationsteknologi, telekommunikation og forbrugerteknologi. Med mere end 1.200 analytikere over hele verden tilbyder IDC global, regional og lokal ekspertise om teknologi- og industritendenser i over 110 lande.

Besøg idc.com

Computerworld er Danmarks største medie for alle, der er en del af eller interesseret i digital forretning og den digitale transformation. Vi arbejder i krydsfeltet mellem teknologi, forretning og samfund. Hos Computerworld tror vi på, at ny teknologi kan være med til at skabe en bedre fremtid og et bedre samfund for os alle. Hver måned deler vi vores dybe interesse for og indsigt i teknologierne og de tilhørende muligheder med over 300.000 unikke læsere på Computerworld.dk samt via vores magasin, vores podcasts, vores 70 årlige konferencer, direktionsmøder og vores kursusaktiviteter.

Besøg computerworld.dk